Γνωρίζουμε ότι έχετε μια επιλογή όταν πρόκειται για επαναχρησιμοποιήσιμες πάνες να χρησιμοποιήσετε στο μωρό σας. Ως μητέρες εμείς οι ίδιες, κάναμε ακριβώς την επιλογή σας να χρησιμοποιήσετε FuzziBunz ® πάρα πολύ πιο εύκολη ψάχνοντας και κάνοντας μια λίστα με τους λόγους που μας κάνουν καλύτερους από τους ανταγωνιστές. Ιδού τι βρήκαμε:


Οι FuzziBunz ® πάνες έχουν ένα ανώτερο σύστημα στερέωσης. Το ανθεκτικό σύστημα ασφάλειας παραμένει ισχυρό μετά το πλύσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια FuzziBunz ® πάνα για όλα τα μωρά σας χωρίς να ανησυχείτε εάν χαλάσει το σύστημα ασφάλειας. Σε αντίθεση με τις πάνες Aplix (δηλαδή, τους συνδέσμους Velcro), δεν υπάρχει ξέφτισμα στις πάνες FuzziBunz ® μετά το πλύσιμο. Οι FuzziBunz ® έχουν φτιαχτεί για να παραμείνουν ισχυρές για πολλά χρόνια, εξοικονομώντας χρήματα και ταλαιπωρία!  
   
Οι FuzziBunz ® είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία πανών τσέπης, κατασκευάζουν πάνες εδώ και παραπάνω από 10 χρόνια και είναι η αυθεντική πάνα που διατηρείται στεγνή. Στην FuzziBunz ® χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ το 2004 για το μοναδικό σχεδιασμό πάνας που διατηρείται στεγνή.  
   
Οι FuzziBunz ® πάνες έχουν ρυθμιζόμενη μέση και ρυθμίσεις για τα πόδια, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή και να τις προσαρμόσετε στο μωρό σας. Με άλλα λόγια, εάν το μωρό σας έχει μια λεπτή μέση και παχουλά πόδια, με τις FuzziBunz πάνες ® το μωρό σας θα αισθανθεί άνετα και βολικά.  
   
Ο σχεδιασμός μας ενίσχυσε τα κουφώματα στα πόδια για να είστε βέβαιοι ότι οι FuzziBunz πάνες ® δεν έχουν διαρροές! Βλέπετε αυτή την επιπλέον γραμμή γύρω από το πόδι; Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίσαμε ώστε τα ανοίγματα στα πόδια να προσαρμόζονται άνετα γύρω από το μηρό του μωρού σας.  
   
Οι FuzziBunz ® πάνες γίνονται από ανάλαφρο και ελαστικό υλικό γύρω από τα πόδια για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή άνεση για το μωρό σας χωρίς να αφήνουν σημάδια στο δέρμα του μωρού σας.  
   
Οι FuzziBunz ® πάνες είναι εύκολο να γεμίσουν και να αδειάσουν. Ο ειδικός σχεδιασμός τους διευκολύνει τις μαμάδες και τους μπαμπάδες να γεμίσουν την πάνα με άλλα απορροφητικά υλικά και στη συνέχεια επίσης εύκολα να ανακινήσουν το ένθετο μέσα στο δοχείο - πάνα.  
   
Η εφαρμογή των FuzziBunz ® είναι σχεδόν ίδια με τις πάνες μιας χρήσης, αλλά χωρίς την ενοχή των αποβλήτων που σχετίζονται με την ανακύκλωση. Το μέγεθος των πανών μας είναι τέλεια σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει τις καμπύλες του μωρού σας και να κινείται αρμονικά με το μωρό σας, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ευτυχισμένο μωρό!  
   
Το ανανεωμένο σχέδιο FuzziBunz ® περιλαμβάνει πανέμορφες γραμμές που περιβάλλουν την κορυφή της πάνας, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για την κατασκευή υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας πανών που είναι επίσης ένα κομψό, καλοφτιαγμένο ένδυμα.  
   
Οι FuzziBunz ® πάνες κατασκευάζονται σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Κάθε ένα από τα χρώματα και σχέδια μας είναι όμορφα σχεδιασμένα από την εφευρέτη των FuzziBunz ®, Tereson Dupuy, με σκοπό να φέρει στυλ στην FuzziBunz ® συλλογή σας. Τα υφάσματα μας είναι κατασκευασμένα ειδικά από εμάς και ΔΕΝ χρησιμοποιούμε αγορασμένα υφάσματα που είναι ευαίσθητα στην υγρασία.