ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ FuzziBunz® ΠΑΝΑΣ

Για να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια ποιότητα και χρησιμότητα της πάνας σας FuzziBunz ®, είναι σημαντικό να τις πλένετε και να τις περιποιείστε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Παρακαλώ κρατήστε την απόδειξη παραλαβής – λειτουργεί ως εγγύηση για να έχετε γρήγορη και σίγουρη εξυπηρέτηση στην περίπτωση που θα πρέπει να επιστρέψετε πάνες σας. Οι FuzziBunz πάνες ® είναι μια επένδυση, παρακαλώ κρατήστε όλα τα απαραίτητα χαρτιά σας.

Φροντίδα FuzziBunz ®:

◦ Τα FuzziBunz ® One Size Elite είναι επαναχρησιμοποιούμενες πάνες. Πλύνετε το FuzziBunz ®και το ένθετο κομμάτι μετά από κάθε χρήση.
◦ Τα περισσότερα μωρά θα εμφανίσουν λίγο έως καθόλου εξάνθημα από την πάνα μετά τη χρήση του FuzziBunz ®. Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε αλοιφές ή κρέμες με τις πάνες.
◦ Όταν είναι υγρό, ξεχωρίστε το ένθετο κομμάτι και το FuzziBunz ® και βάλτε το σε ένα στεγνό δοχείο.
◦ Εάν είναι λερωμένο, απλά αδειάστε το σε τουαλέτα. Τα υπολείμματα θα διαλυθούν στο πλύσιμο. Χρησιμοποιήστε ένα μίνι-ντους για να ξεπλύνετε τις λερωμένες πάνες πάνω από την τουαλέτα (προαιρετικά).

Πλύσιμο / στέγνωμα FuzziBunz ®:

◦  Kάντε ένα κρύο ξέβγαλμα χωρίς απορρυπαντικό.(προαιρετικά)
◦ Πλένετε κανονικά στους 50 βαθμούς, Αν είναι πολυ βρωμικη η πάνα , κάντε ένα κρύο ξέβγαλμα μετά (σπάνια χρειάζεται)
◦ Στεγνώστε την πάνα σε στεγνωτήριο με χαμηλή ένταση ή κρεμάστε την να στεγνώσει. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό εργοστασίου. Ποτέ μην τη στεγνώσετε σε υψηλή θερμότητα.
 

Μικρά Μυστικά

Το ντουζ του μπάνιου, με την πιεση που έχει, βοηθάει πολύ στο να ξεπλύνετε τις ακαθαρσίες σε δύσκολες περιπτώσεις.

Τα χάρτινα βιοδιασπώμενα ενθέματα tots bots liners επισης βοηθάνε πολύ για να μην ξεπλένεις κυρίως οταν είστε κάπου εξω βόλτα. Διαβάστε περισσότερα στην συγκεκριμενη κατηγορία.

Μην αφήνετε το μωρό πάνω απο 2 ωρες με την πάνα. Το αλλάζουμε συχνά! Μην ξεχνάτε οτι δεν έχουνε χημικά οι πάνες αυτές για να κρατάνε τα τσίσα άπειρες ώρες. Εχουμε το νου μας να αλλάζουμε το μωρό συχνα για να αποφύγουμε τις διαρροές. Το βράδυ μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε 2 μεγάλα επιθέματα απο μέσα αντι το μικρο κ το μεγάλο.

Μην αφήνετε τις πάνες άπλυτες πάνω απο τρεις μέρες για να τηρουνται οι σωστές συνθήκες υγιεινής. Ο σάκος για απλυτες πάνες fuzzibunz είναι κατασκευασμενος απο τα ίδια υλικά με τις πάνες και βοηθάει πολύ σε όλη τη διαδικασία. Διαβάστε περισσοτερα στην συγκεκριμενη κατηγορία.