Τα βραβεία της  

Χρυσό βραβείο στα βραβεία μητέρων για τα καλύτερα και φιλικά προς την οικογένεια προϊόντα
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

(Λαφαγιέτ, Λουισιάνα) 16 Δεκεμβρίου 2011 – Οι υφασμάτινες πάνες τσέπης FuzziBunz κέρδισαν το χρυσό βραβεία της μαμάς! Αυτό είναι το πρώτο βραβείο για τις νέες FuzziBunz Elite πάνες ενός μεγέθους που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο 2011.
Τα βραβεία αυτά είναι ένα διεθνές πρόγραμμα βραβείων που αναγνωρίζει συγγραφείς, εφευρέτες, επιχειρήσεις, γονείς και άλλους για τις προσπάθειές τους στη δημιουργία ποιοτικών, φιλικών προς την οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών.

Καλύτερο Νέο Προϊόν της Χρονιάς και η πιο καινοτόμος εταιρεία της χρονιάς στα 7α ετήσια Βραβεία Stevie ® για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

(Λαφαγιέτ, Λουισιάνα) 16 Νοέμβριου 2010 - Ως ο εφευρέτης της σύγχρονης επαναχρησιμοποιούμενης και φιλικής προς το περιβάλλον πάνας για μωρά, η εταιρεία FuzziBunz ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις, σε δύο κατηγορίες στα βραβεία Stevie για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις. Οι FuzziBunz ένα μέγεθος υφασμάτινες πάνες βραβεύτηκαν ως το ¨Καλύτερο Νέο Προϊόν της Χρονιάς¨ και η εταιρεία FuzziBunz ως η ¨πιο καινοτόμος εταιρεία της Χρονιάς¨ για τις προσπάθειές της να φέρει ποιοτικά, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για μαμάδες σε όλο τον κόσμο.

Βραβείο «Το καλύτερο επιχειρηματικό πρόγραμμα» της Ένωσης μικρών επιχειρήσεων
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Σαν Φρανσίσκο – Επιλέχθηκε το 2009 για το καλύτερο επιχειρηματικό βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων για παιδιά από την Ένωση μικρών επιχειρήσεων.

Η Ένωση αναγνωρίζει το καλύτερο 5% των μικρών επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα. Χρησιμοποιώντας την στατιστική έρευνα και την εμπειρία των καταναλωτών, η Ένωση εντοπίζει εταιρείες που αποδεικνύονται ως ζωτικό μέρος της αμερικανικής οικονομίας. Η επιτροπή επιλογής επιλέγει τους νικητές από στοιχεία που βασίζονται σε στατιστική έρευνα, αλλά και από πληροφορίες που λαμβάνονται από τις μηνιαίες έρευνες που διαχειρίζεται η Ένωση. Οι νικητές των βραβείων είναι πολύτιμο εργαλείο για την κοινότητά τους και αποτελούν παράδειγμα για αυτό που κάνει τις μικρές επιχειρήσεις μεγάλες.

Σφραγίδα κύρους για την τελειότητα σε προϊόντα για γονείς
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Λαφαγιέτ – Οι FuzziBunz ® υφασμάτινες πάνες ανακοίνωσαν σήμερα ότι έλαβαν την σφραγίδα του κύρους στον τομέα των προϊόντων ανατροφής των παιδιών. Η FuzziBunz ® ήταν η μόνη πάνα υφασμάτων που βραβεύτηκε φέτος.

Σφραγίδα έγκρισης του πατέρα από το πιο αξιόπιστο μπαμπά της Αμερικής ™, τον Armin Brott
Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Λαφαγιέτ - Οι πάνες FuzziBunz ® ανακοίνωσαν σήμερα ότι έλαβαν την σφραγίδα έγκρισης του πατέρα. Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ενασχόληση των πατεράδων με τα παιδιά τους και στην βελτίωση της ποιότητας της σχέσης πατέρα-παιδιού.

Διάκριση ανάμεσα σε άλλα προϊόντα
Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

New Iberia - Οι ιθύνοντες της FuzziBunz επαναχρησιμοποιούμενης πάνας, είναι περήφανοι να ανακοινώσουν ότι FuzziBunz πάνες ® έχουν λάβει την πρώτη θέση ανάμεσα σε διάφορα εμπορικά σήματα. Hipster e-zine, Babble.com επέλεξαν τις FuzziBunz ® πάνες ως την καλύτερη πάνα τον Ιανουάριο του 2008 ανάμεσα σε πολλές εταιρείες πανών.

Καλύτερο Βραβείο Babble: ο Δρ Alan Greene συνιστά FuzziBunz ®
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Ο Δρ Alan Greene, ένας από τους πιο αγαπημένους και αξιόπιστους παιδίατρους συνιστά τις πάνες FuzziBunz ®.

Οι πάνες FuzziBunz® ήταν το προϊόν νικητής το 2007 από το iParenting Media
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

New Iberia - Οι ιθύνοντες της FuzziBunz ® ανακοίνωσαν ότι βραβεύτηκαν από το iParenting Media ως το νικητήριο προϊόν 2007. Τα βραβεία iParenting αναγνωρίζουν τα καλύτερα προϊόντα στην παιδική και νεανική βιομηχανία και είναι το μόνο βραβείο καταναλωτών πιστοποιημένο από το ISO 9001:2000, το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο διασφάλισης ποιότητας.

Η Tereson (Thomas) Dupuy φιναλίστ στην κατηγορία "Καλύτερη Επιχειρηματίας" στα 3α ετήσια Stevie ® βραβεία για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις
Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

New Iberia – Ο Tereson (Thomas) Dupuy, Διευθύνων Σύμβουλος της Mother of Eden και εφευρέτης του συστήματος FuzziBunz ® ανακηρύχθηκε Φιναλίστ στην κατηγορία ¨Καλύτερος Επιχειρηματίας επιχείρησης έως 100 εργαζομένων¨ στα 3α ετήσια βραβεία Stevie για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις.

Κορυφαία τιμή για την Tereson Dupuy στα 3α ετήσια Βραβεία του Stevie ® για Γυναίκες στις Επιχειρήσεις
Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

New Iberia – Ο Tereson Dupuy, Διευθύνων Σύμβουλος της Mother of Eden Inc και εφευρέτης του συστήματος FuzziBunz ® ονομάστηκε ¨Καλύτερος Επιχειρηματίας¨ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαρτίου 2007 στα πλαίσια των 3ων ετήσιων βραβείων Stevie για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις.

Τα βραβεία Stevie για τις γυναίκες - στελέχη επιχειρήσεων γίνονται προς τιμήν των γυναικών, των επιχειρηματιών και των εταιρειών που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο και η οργάνωση Stevie έχει χαρακτηριστεί ως "το Όσκαρ του επιχειρηματικού κόσμου" από τη New York Post.