Στην fuzzibunz.gr προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και να πραγματοποιήσετε με ευκολία τις αγορές σας . Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να μείνετε ευχαριστημένοι τόσο από τα προϊόντα μας όσο και από τη διαδικασία αγοράς από το κατάστημά μας.
Ωστόσο, δεδομένου ότι ενδέχεται κάποιες φορές να χρειαστεί να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν, παρακαλώ διαβάστε στη συνέχεια ερωτήσεις σχετικά με τα προιόντα μας καθώς και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ευχαριστούμε!


Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α;
Ναι, οι τιμές είναι οι τελικές. Δεν συμπεριλαμβάνονται ωστόσο τα έξοδα αποστολής.
Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν μόνο στα πακέτα των 6, 12, 24 πανών.

Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων;
Συνήθως όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα. Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της, η παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε και μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα σας παραδοθεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχετε ορίσει. Οι αποστολές είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, χερσαίες και νησιωτικές.

Kαθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Ποιό το κόστος αποστολής της παραγγελίας μου;
Οι χρεώσεις για παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) υπολογίζονται με βάση το βάρος της παραγγελίας και το μέρος που αποστέλλονται. Έτσι οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:
• Για παραδόσεις εντός Αττικής έως και 2 κιλά το κόστος είναι €3
• Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι €1
• Για παραδόσεις εκτός Αττικής (χερσαία και νησιωτική Ελλάδα) έως και 2 κιλά το κόστος είναι €5 Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι €1
*οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

Εκτός από το κόστος του προϊόντος, ποιές είναι οι επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να έχω;
Οι επιπλέον χρεώσεις είναι οι εξής :
• Έξοδα αποστολής : Ανάλογα με το βάρος του δέματος και την περιοχή αποστολής
• Έξοδα αντικαταβολής : €5,00 (εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής)

Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;
Ναι, η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι άλλη από την διεύθυνσή σας, πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή ακόμη και σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση, για δώρα κλπ. Γι' αυτό και στο πεδίο με τα στοιχεία που σας ζητούνται, υπάρχουν δύο διαφορετικές φόρμες στοιχείων, μία για τα ατομικά σας στοιχεία (χρέωσης) και μια για τα στοιχεία αποστολής/παραλαβής.
Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξετε "αντικαταβολή", θυμηθείτε ότι η πληρωμή θα γίνει από τον παραλήπτη!


Έλαβα λάθος προϊόν στην παραγγελία μου, ή ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου. Τι μπορώ να κάνω;
Επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή, είτε τηλεφωνικά στο 6972330969, είτε με email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it για να σας βοηθήσουμε.


Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;
Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής :
• Με πιστωτική κάρτα (Visa,Mastercard, Euroline)
• Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του δέματος (επιπλέον χρέωση €5,00).
• Με κατάθεση στον λογαριασμό Eurobank με αριθμό λογαριασμού:00260389730200215787
• Όνομα δικαιούχου: Ναταλί Σαμπά
Σημείωση: Οι αποστολές επί αντικαταβολή δεν ισχύουν όταν η διεύθυνση παραλήπτη δεν είναι ίδια με την διεύθυνση του αγοραστή (πχ. αποστολή δώρου). Σε αυτήν την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να πληρωθεί με πιστωτική κάρτα.

. Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
Επιστροφές προϊόντων προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από εμάς, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη, να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του.

Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν για οποιοδήποτε λόγο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή), να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του.
Επιστροφές ή αλλαγές δεν πραγματοποιούνται στην περίπτωση που ένα προϊόν αγοράστηκε ως προϊόν προσφοράς με μειωμένη τιμή.
Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μόνο αφού παραλάβουμε τα προϊόντα που μας στέλνετε και εξετάσουμε την ποιότητά τους.

Επειδή η ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους βαρύνει εσάς, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορέων (courier).
Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, είτε τηλεφωνικά στο τηλ: 6972330969 είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων
Το fuzzibunz.gr αναλαμβάνει τα έξοδα παράδοσης των προς επιστροφή / αλλαγή προϊόντων στις εξής περιπτώσεις:
- Εάν σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε
- Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν

Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έξοδα παράδοσης των προς αλλαγή/επιστροφή προϊόντων καλύπτονται από τον πελάτη.
Εάν το προϊόν που αποστέλλει ο πελάτης προς αλλαγή/επιστροφή δεν πληρεί τους όρους που τέθηκαν στις παραπάνω παραγράφους, το δέμα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

Είναι ασφαλής η online συναλλαγή;
Το fuzzibunz.gr για λόγους ασφαλείας δεν κρατά τα προσωπικά σας δεδομένα στο περιβάλλον του e-shop. Η συναλλαγή σας γίνεται απ’ ευθείας με την τράπεζα που συνεργαζόμαστε – Eurobank.
16. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Για οποιεσδήποτε απορίες, προτάσεις, συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως εξής:
• Με e-mail στη ηλεκτρονική διεύθυνση This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
• Τηλεφωνικά στον αριθμό: 6972330969 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-18:00