Σκοπός μας είναι να αισθάνεστε καλά για την αγορά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εγγύηση μας δείχνει πραγματικά ότι νοιαζόμαστε για σας. Βρισκόμαστε πίσω από την ποιότητα των πανών μας ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας είναι πλήρως προστατευμένη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την FuzziBunz.

Τι καλύπτει η εγγύηση:

• Ελαττώματα από θραύση - Ισόβια
◦ Τα ελαττώματα από θραύση ορίζονται ως μια θραύση που δεν συνδέεται καλά με την πάνα καταστώντας την ελαττωματική. Ανά πάσα στιγμή που η FuzziBunz πάνα σας χάσει ένα συμπληρωματικό κομμάτι, η εταιρεία θα αντικαταστήσει το προϊόν, ανεξάρτητα από το πότε το αγοράσατε.
• PUL (αδιάβροχο στρώμα) Ελαττώματα - Ισόβια
◦ Τα ελαττώματα στο αδιάβροχο στρώμα περιλαμβάνουν αν το αδιάβροχο στρώμα έχει αρχίσει να διαχωρίζεται και να ξεκολλάει από το ύφασμα. Πάνες που αγοράστηκαν το 2011 μέχρι τώρα θα πρέπει να καλύπτονται από την εγγύηση διάρκειας ζωής.
• Είδη / Κατεργασία - 1 Έτος
◦ Αυτό ορίζεται ως μια πάνα που είναι σχισμένη και δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί.
◦ Αυτό ΔΕΝ καλύπτει τα πάνω ράμματα αφού αυτό οφείλεται στη φυσιολογική φθορά του προϊόντος.
◦ Αυτό ΔΕΝ καλύπτει μικρές εμπλοκές στον ιστό που προκαλούνται από φυσιολογική φθορά του προϊόντος.
◦ Αυτό ΔΕΝ καλύπτει ελαστικά που έχουν χάσει την ελαστικότητά της στο τέλειο μέγεθος, παρόλο που θα δώσουμε οδηγίες στους χρήστες ως προς το πώς να το αντικαταστήσουν.
◦ Αυτό ΔΕΝ καλύπτει άλλες μικρές ατέλειες στο ύφασμα με την πάροδο του χρόνου.

Τι ΔΕΝ μας καλύπτει στην εγγύηση:

• Θέματα σε σχέση με το μέγεθος
◦ Δεν αντικαθίστανται πάνες λόγω ασυμφωνίας μεγέθους. Όλες οι πάνες θα πρέπει να δοκιμάζονται πριν από τη χρήση / πλύση για να ελέγχονται. Αν το προϊόν δεν είναι καλό, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον έμπορο από τον οποίο αγοράσατε το προϊόν για την ανταλλαγή / επιστροφή του.
◦ Ελαφριές αποκλίσεις μεγέθους στα ένθετα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ραψίματος. Οι πάνες μας είναι κατασκευασμένες από πραγματικούς ανθρώπους και από καιρό σε καιρό αυτό μπορεί να συμβεί παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας. Αυτό δεν καθιστά την πάνα άχρηστη και δεν θεωρείται ελάττωμα.

• Διαρροή
◦ Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα διαρροής, όμως η διαρροή (εκτός αν γίνεται στο αδιάβροχο στρώμα PUL) δεν καλύπτεται από την εγγύηση μας.


• Δημιουργία κόμβων / φθορά
◦ Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα ποιοτικά υλικά για το προϊόν μας. Πάρα πολλοί περιβαλλοντικοί παράγοντες συμβάλλουν στην τρόπο που πλένεται και φοριέται. Φθαρμένα κομμάτια δεν θα επηρεάσουν τη λειτουργία του προϊόντος και δεν καλύπτονται από την εγγύηση μας.

• Άλλο
◦ Αν το θέμα δεν είναι ένα από τα 3 που αναφέρονται παραπάνω που εμπίπτουν στην εγγύηση μας, κανένα άλλο προϊόν δεν θα αντικαθίσταται σύμφωνα με τα στοιχεία που καλύπτονται στην εγγύηση μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, αν υπάρχουν και άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν.

• Περιβαλλοντικοί Παράγοντες
◦ Το αδιάβροχο στρώμα μπορεί να καταστραφεί από την λεύκανση, χημικά, υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία και το χρόνο. Το προϊόν δεν θα αντικαθίσταται, αν κάποιος από τους παραπάνω περιβαλλοντικούς παράγοντες έχει παίξει ρόλο στην απώλεια της λειτουργικότητας της πάνας με την πάροδο του χρόνου.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ελάττωμα που καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή, παρακαλούμε συμπληρώστε την FuzziBunz Εγγύηση ® Φόρμα.

Ερωτήσεις για εγγυήσεις, επιστροφές και ανταλλαγές