Σάκος fuzzibunz για άπλυτες πάνες

Τots bots ενθέματα (liners)
View Full-Size Image


Τots bots ενθέματα (liners)

€6.00


  • Ρολό από 100 βιοδιασπώμενες ενθέματα με χάρτινη βάση από την Tots Bots, ιδανικές για όταν δεν είστε στο σπίτι, και προτιμάτε την ευκολία μίας αναλώσιμης επένδυσης.
  • Απλά τοποθετήστε το ένθεμα ανάμεσα στην πάνα και το δέρμα του μωρου σας και όταν είναι η ώρα να το αλλάξετε, τυλίγετε με αυτό τα κακά του και το πετάτε στο καλαθάκι του μπάνιου ή απλά στη λεκάνη! Ετσι δεν χρειάζεται να φοβάστε μη λερωθείτε στο άλλαγμα της πάνας! Ιδανικό για όταν ειστε εξω!
  • Τα ενθεματα της Tots Bots είναι η τελευταία λέξη στις βιοδιασπώμενες επενδύσεις για υφασμάτινες πάνες.
  • Φτιαγμένα από 100% βιοδιασπώμενες κυτταρικές ίνες
  • Απαλότερα από τα κλασσικά χάρτινα ενθέματα πάνας.
  • Βολικότερα – είναι αναλώσιμα, μπορείτε να τα πετάξετε μετά τη χρήση, στο καλαθάκι του μπάνιου (όπως κάνετε και με το χαρτί τουαλέτας) ή απλά μες στη λεκάνη!
  • Πιο άνετα – Η μεταξένια απαλότητά τους συνδυάζεται αρμονικά με το απαλό δέρμα του μωρού σας.

Το υλικό Cellulose είναι το πλέον ανανεώσιμο φυσικό υλικό το οποίο υπάρχει σε μεγάλη αφθονία. Σε αντίθεση με τις τεχνητές επενδύσεις συνθετικής ίνας, οι βιοδιασπώμενες επενδύσεις είναι ανακυκλώσιμες, μπορούν να αποτεφρωθούν και να χρησιμοποιηθούν σε υγιεινή ταφή, ή να διασπαστούν σε εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων.

Τα ενθέματα αυτά έχουν περάσει επεξεργασία από τζετ νερού και όχι από χημική επεξεργασία όπως τα κοινά χάρτινα.

Οι βιοδιασπώμενες επενδύσεις (ενθέματα) Tots Bots, δεν κάνουν μόνο τη δουλειά τους τέλεια, αλλά είναι πραγματικά εκπληκτικά απαλές! Οι ίνες spunlace δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τις σκληρές χάρτινες επενδύσεις για υφασμάτινες πάνες που γρατζουνάνε και κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το ποπάκι του μωρού σας θα είναι πολύ ευτυχισμένο με τις Tots Bots!Είδατε πρόσφατα